ProtaconPoikien Palokka-lehti turnaus la 14.9.2019 Palokan tekonurmella

Sarjat: Pojat 2008 ja Pojat 2009.

Kisakioskista monenlaisia herkkuja tarjolla, ja lisäksi myös arpajaiset, joista voi voittaa mukavia palkintoja.

Tervetuloa kannustamaan!

Uusien ikäkausijoukkueiden harjoitusajat varmistuneet!

T11/12, P13/14 ja T13/14 viikoittaiset harjoitusajat löytyvät nyt tämän viestin lisätiedoista sekä joukkueiden omilta sivuilta. 

Kesän Valio-Liigan päätös: pelitapahtuma Palokan tekonurmella su 1.9.

Palokan tekonurmella pelaillaan pienten Valio-Liigalaisten kauden päätöstapahtumassa vauhdikkaita pelejä ja nautitaan kioskin antimista sekä mukavasta tunnelmasta. Paikan päältä voi ostaa myös PaRin seuratuotteita. Pelit alkavat noin klo 10.30. Tervetuloa kannustamaan!

Tervetuloa ilmoittautumaan syksyn toimintaan!

Tarjonnassamme: syksyn PerheFutis ja Valio-Liiga sekä uudet ikäkausijoukkueet Tytöt 11/12, Pojat 13/14 ja Tytöt 13/14. Lisäksi myös jo olemassa olevat ikäkausijoukkueet etsivät uusia pelaajia. Tervetuloa liikkumaan! 

Valio-Liiga: La 17.8. ei Street Socceria!

Lauantaina 17.8. ei ole Street Socceria Comets Parkilla. Kenttä on Komeetoilla turnauskäytössä.

> Page 1 of 71  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Ajankohtaista

04.04.2019

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

Joukkue on uusiutunut kaudelle 2019 lähes täysin ja pelaajista suurin osa on 2003 syntyneitä.  Myös valmennustiimi on uudistunut.  Vastuuvalmentajiksi pestattiin syksyllä Pasi Viinikainen ja Sami Puustinen, apuvalmentajia taustalla häärii useampi. Valmentajia tarvitaan, kun tyttöjä on ringissä tällä hetkellä yli 40. Jotta kaikille saataisiin riittävästi peliaikaa, niin B-tytöt osallistuvat myös N/T18 yhteiseen Idän aluesarjaan.

Harjoituspelejä joukkue on pelannut talven aikana muutamia. Peleissä on rohkeasti kokeiltu erilaisia kokoonpanoja ja kuvioita. Lähes kaikki pelaajat on päässeet antamaan näyttöjä. Palaset alkavat hiljalleen löytää paikkansa ja joukkue on kehittynyt talven mittaan. Uutta pelitapaa on ajettu sisään harjoituksissa ja peleissä. Seuran, ja B-tyttöjen kausi alkaa T18 Ykkösen kotipelillä 7.4 klo 15 Vehkahallissa, kun vastaan tulee Puotinkylän Valtin ja Tikkurilan Palloseuran yhteisjoukkue. ”Saadaan hyvä tasonmittaus heti alkuun, kun joukkue osallistui SM-sarja karsintaan” kertoo joukkueen vastuuvalmentaja Pasi Viinikainen.

B-tyttöjen kotipelien ottelutapahtumia Palokan kentällä yritetään hiljalleen kehittää siinä, missä joukkueen iskukykyäkin. Tervetuloa seuraamaan tapahtumia!