ProtaconTervetuloa ilmoittautumaan syksyn toimintaan!

Tarjonnassamme: syksyn PerheFutis ja Valio-Liiga sekä uudet ikäkausijoukkueet Tytöt 11/12, Pojat 13/14 ja Tytöt 13/14. Lisäksi myös jo olemassa olevat ikäkausijoukkueet etsivät uusia pelaajia. Tervetuloa liikkumaan! 

Valio-Liiga: La 17.8. ei Street Socceria!

Lauantaina 17.8. ei ole Street Socceria Comets Parkilla. Kenttä on Komeetoilla turnauskäytössä.

Ylimääräinen seurakokous to 15.8.2019, klo 18.00-18.15

Ennen johtokunnan elokuun kokousta pidetään ylimääräinen seurakokous, jonka asialistalla on johtokunnan uuden jäsenen valinta. Kesken toimikautta tulleiden johtokunnan jäsenmuutosten vuoksi valitaan uusi henkilö vahvistamaan rivejä jo kesken kauden. Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille. 

Valio-Liigan 3. pelitapahtuma Comets Parkilla la 3.8.2019

Valio-Liigan 3. pelitapahtuma pidetään Komeettojen Comets Parkilla la 3.8.2019. Lisätieto laitettu osallistujille sähköpostilla!

Valio-Liiga, PerheFutis ja Street Soccer jatkuvat taas!

Kaikki kesän kerhot jatkuvat taas pikku tauon jälkeen tiistaina 9.7. ja keskiviikkona 8.7. Loppukesä pelaillaan ilman muita taukoja, ja kerhojen viimeiset tapahtumat ovat viikolla 35.

> Page 1 of 71  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Ajankohtaista

08.12.2011

Palokan Riento on uusi sinettiseura

Olemme nyt yksi niistä 57 jalkapallon sinettiseurasta, joissa tehdään laadukasta lasten ja nuorten juniorityötä.

 

Sinettiseurat arvioidaan laaja-alaisesti

Sinettiseurajärjestelmän tavoitteena on auttaa seuroja kehittämään lasten ja nuorten toimintaa. Sinettiseuroissa pidetään huolta jokaisesta lapsesta ja nuoresta, lahjakkaista ja vähemmän lahjakkaista. Jokaiselle lapselle ja nuorelle pyritään tarjoamaan heidän omat lähtökohtansa, motivaationsa ja tavoitteensa huomioivaa toimintaa. Kestävää laatua tukevat ja varmistavat säännöllisin väliajoin tehtävät auditoinnit. Sinettiseuroja valittaessa huomioidaan seuran toiminnan hyvä organisointi ja hallinto, arvot ja ilmapiiri sekä urheilutoiminnan linjaukset. Ohjaajien ja valmentajien jatkuva koulutus sekä koulutustaso on erityisen tärkeä kriteeri.

 

Vuonna 2011 seuraan palkattiin osa-aikainen nuorisourheilun kehittäjä, Jari Lindroos, saattamaan sinettihanke päätökseen. Yhdessä seuran sinettityöryhmän ja muiden toimijoiden kanssa sinettiarvon saavuttaminen onnistui. Kiitos Jarille tästä työstä!  Ja kiitos kaikille seuran toiminnassa mukana oleville: pelaajille, vanhemmille, toimihenkilöille ja yhteistyökumppaneille!

 

 

Uutinen Palloliiton sivuilla


 

 

PaRi oli järjestämässä koulufutistapahtumaa Palokassa toukokuussa 2011.