ProtaconK-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

> Page 1 of 69  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

28.08.2018

Valio-Liigan viimeinen pelitapahtuma 2.9. Palokan tekornumella

Valio-Liigan neljäs ja viimeinen pelitapahtuma järjestetään sunnuntaina 2.9. Palokan tekonurmella.

Hei, Valio-Liigan neljäs ja viimeinen pelitapahtuma järjestetään tulevana sunnuntaina 2.9. 10.00-13.00 välisenä aikana. Ohjeistus saapumiseen (löytyy myös alhaalta):

Kokoontuminen pelitapahtumassa klo 9.30. Palokan tekonurmella. Tapahtuman alussa jakaudutaan joukkueisiin, jonka jälkeen järjestäjä laatii lopullisen otteluohjelman. Ensimmäiset pelit alkavat 10.00. Otteluohjelmat ovat nähtävissä noin 10 minuuttia ennen ensimmäisten pelien alkua. Tapahtuma päättyy viimeistään klo 13.00. Säännöt löytyvät myös Komeettojen ja PaRin nettisivuilta Valio-Liiga kohdasta.

Viimeisten pelien jälkeen kaikille osallistujille jaetaan mitallit ja diplomit. Mikäli et pääse pelitapahtumaan paikalle saat mitallin ja diplomin ottamalla yhteyttä Palokan Riennon tai Komeettojen yhteyshenkilöön.

Kiitokset kaikille koko kesästä ja mukavia pelihetkiä! :)

 

Jokainen joukkue pelaa turnaustapahtumassa neljä ottelua. Pelit ovat pääsääntöisesti 4v4 tai 5v5 pelejä. Otteluita pelataan neljällä eri kentällä Palokan isolla tekonurmella. Tulethan paikalle ajoissa (9.30). Palokan tekonurmi sijaitsee osoitteessa Rovastintie 6, 40270.

Säännöt pelitapahtumissa

Vanhemmissa ikäluokissa yhden ottelun peliaika on n. 2 x 10 min ja nuoremmissa 1x15min. Puoliaika on n. kaksi-kolme minuuttia. Ottelut voivat päättyä tasatulokseen. Otteluiden tuloksia ei kuuluteta tai merkitä näkyviin. Valmentajan ja pelinohjaajan tulee huolehtia siitä, että oma joukkue on valmiudessa aloittamaan ottelunsa ohjelmassa ilmoitettuna aikana.

PELUUTTAMINEN

Kaikkia kenttäpelaajia on peluutettava mahdollisimman tasapuolisesti. Jokaiselle halukkaalle korttelipelaajalle on annettava mahdollisuus kokeilla myös maalivahtina toimimista.

KENTTÄPELAAJAN VAIHTO

Pelaajien vaihdot tulee pyrkiä suorittamaan lentävinä esimerkiksi oman joukkueen sivurajan tai maalipotkun aikana. Myös pelaajien vaihtaminen samanaikaisesti vastustajan vaihtojen kanssa on suotavaa. Pelejä ei ole tarkoitus keskeyttää vaihtojen ajaksi.

MAALIVAHDIN VAIHTO

Maalivahdin vaihtamiseen paras aika on ottelun erätauko.

PALLOT

Ottelupallot toimittaa pelikentälle tapahtuman järjestäjä. Pallon koko on 3.

EROTUOMARIT JA TOIMITSIJAT

Jokaisessa ottelussa on kentällä pelinohjaaja turnauksen järjestäjän toimesta. Otteluista ei pidetä pöytäkirjaa. Tulokset kirjataan ylös tulostaululle.

PELAAJIEN MÄÄRÄ OTTELUSSA

Kaikkein nuorimmat (n.2013-2011) pelaavat 4v4, jolloin joukkueessa on kentällä 3 ja maalivahti. Vanhemmat pelaajat (2011-2009) pelaavat 5v5 pelejä.

KULMAPOTKU

Kaikissa ikäluokissa kulmapotkut annetaan kulmalipulta.

MAALIPOTKU + VETÄYTYMISSÄÄNTÖ MAALIVAHDIN AVAUKSISSA JA MAALIPOTKUISSA

Maalipotkun saa heittää, potkaista käsistä tai potkaista maasta kaikissa ikäryhmissä. Pyritään siihen että pallo saadaan pikaisesti takaisin peliin. Jotta syntyisi mahdollisimman paljon peliä. Vetäytymissäännöllä luodaan maalivahdille rauha antaa pallo peliin omalle joukkueelle. SÄÄNTÖ: Kun maalivahti avaa peliä on puolustavan joukkueen vetäydyttävä omalle kenttäpuoliskolle. Kun maalivahti laittaa pallon peliin peli jatkuu normaalisti. Sääntö on voimassa kaikissa peleissä.

RAJAPOTKU

Sivurajan ylittänyt pallo toimitetaan peliin laittamalla pallo maahan sivurajalle. Peli jatkuu kun rajapotkun suorittaja on koskettanut palloon, vastustajien etäisyys pallosta n. 3m. rajapotku on voimassa kaikissa peleissä.

KENTTÄPUOLET

Kenttäpuolia ei vaihdeta erätauolla.