ProtaconK-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

> Page 1 of 69  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

07.08.2018

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

Lauantain ensimmäisessä pelissä vastaan asettui lohkon ennakkosuosikkeihin lukeutuva Honka Akatemian joukkue. Palokan tytöt olivat teräviä heti pelin alussa ja kaksi maalia avausjakson alussa ratkaisi nopeasti pelin. Toinen puoliaika oli tarkkaa ja tasaista pelaamista eikä maaleja enää nähty. Parempaa starttia ei voisi turnaukseen saada! Toisessa pelissä vastaan asettautui yhteisellä bussikyydillä turnaukseen saapunut JyPK. Jälleen vahva ensimmäinen puoliaika tuotti hyviä tilanteita ja kaksi maalia vastustajan verkkoon. Tyttöjen hyvä pallokontrolli ja yhtenäinen joukkuepelaaminen toivat lopulta selkeän 3-1 voiton. Päivän viimeiseen peliin lähdettäessä saattoi olla havaittavissa pientä kuumuudesta ja peleistä aiheutunutta väsymystä. Vastustaja, Käpylän Ilves, tiedettiin ennalta lohkon heikoimmaksi ja odotettavissa olisi PaRin maalijuhlat. Toisin kävi, sillä peli oli todella nihkeää. PaRin tyttöjen pelihuumori oli tiessään eikä vastustajan maalin eteen laittamaa bussia saatu mitenkään ohitettua. Lopulta vapauttava johto-osuma saatiin ensimmäisen puoliajan lopulla. Toiselle jaksolle peli hieman rentoutui ja lopputulokseksi saatiin 3-0 voitto. Tämä oli varmasti yksi tärkeä hetki koko turnauksen jatkon kannalta. Niin tytöt kuin valmennuskin olivat pettyneitä peliin vaikka voitto saatiinkin. Hyvä joukkue voi voittaa pelin vaikka huonollakin pelillä mutta jatkossa samanlaiseen ei olisi enää varaa. Joukkueen palaverin, yhteisen uintiretken, iltapalan jälkeen päivän nostivat mielialan jälleen paremmaksi.

Sunnuntai-aamun vastus oli PU-62 Mikkelistä. Pelistä tuli fyysinen, kun kaksi tasaista joukkuetta väänsi lohkovoittoon vaikuttavassa pelissä. PaRi pelasi jälleen joukkueena maltillisesti, kun taas vastustaja luotti pitkiin avauksiin ja useamman kärjen taktiikkaan. Peli oli lopulta enemmän PaRin hallussa, vaikka vastustaja pääsikin helisyttämään tolppia toisella puoliajalla. Lopputulos 0-0 oli oikeutettu pelin kannalta ja myös riittävä pitämään lohkovoiton omissa käsissä ennen viimeistä alkusarjan peliä. Peli Vantaan VJS vastaan lähti käyntiin hyvällä latauksella. VJS oli hyvä, mutta PaRi parempi. Yhtenäisesti puolustanut PaRi sai paljon palloriistoja ja sitä kautta jatkuvasti vaarallisia tilanteita vastustajan maalille. Myös joukkueen tasainen peluutus läpi turnauksen alkoi näkyä kentällä, sillä onnistumisia saatiin laajalla rintamalla. 4-0 lopputulos kertoo kaiken. PaRi lohkovoittajana finaaliin ja vastaan kivikova FC Peltirumpu Kouvolasta!

Keväällä Palokkalehti-turnauksessa PaRin tytöt pelasivat Peltirumpua vastaan ja kyyti oli kylmää. Peltirumpu oli todella urheilullinen ja taitava eikä voittajasta ollut silloin epäselvyyttä. Ehdotonta Suomen eliittiä edustava FC Peltirumpu joutui kuitenkin yllättymään millä asenteella PaRin tytöt lähtivät ensimmäiselle puoliskolle. Yhtenäisesti joukkueena keskikenttää puolustanut PaRi ei antanut yhtään ylimääräistä tilaa ja Peltirummulla oli läpi pelin suuria vaikeuksia saada palloa hyökkäysalueelle. Parin tytöt iskivät tehokkaasti irtopalloihin ja saivat erityisesti ensimmäisellä puoliskolla jatkuvasti hyvää painetta vastustajan maalille. Toisella puoliajalla peli muuttui entistä jännittävämmäksi, kun pallonhallintaa lisännyt Peltirumpu yritti löytää keinoja omaan hyökkäykseensä. PaRi sai vielä muutaman puolittaisen paikan pelin lopussa mutta lopputulos 0-0 ja siirryttiin rankkareille. Heti ensimmäisellä laukojaparilla, koko turnauksen vahvasti pelannut Siiri torjui vastustaja laukaisun. Siiri pääsi lopulta ratkaisemaan koko Masto Cupin voiton laukomalla viimeisenä vetäjänä pallon maaliin! Voitto! Hyvä Pari! Hyvä Tytöt!

Mitä pidemmälle turnaus eteni, sitä tiiviimmin joukkue pelasi. Ei heikkoja lenkkejä. Kaikki pelaajat täyttivät tehtävänsä. Parempi joukkue voitti. Joukkueen valmentajat, pelaajat ja taustajoukot voivat ja saavat olla tyytyväisiä mahtavaan lopputulokseen. Se mitä lähdettiin hakemaan, eli kovia haasteita ja menestystä, myös saavutettiin.

Voittajien riemua

 

Joukkue kiittää K-Citymarket Lahti Paavolaa, joka sponsoroi joukkueelle ilta- ja välipalapaketin. Hyvä tankkaus on tärkeää pitkässä turnauksessa!

 

Finalistit FC Peltirumpu ja PaRi