ProtaconValio-Liiga ryhmät

Valio-Liiga alkaa viikolla 19.

B-tyttöjen Riina Kokko mukana U16-aluejoukkueturnauksessa

Riina on valittu mukaan U16-aluejoukkueturnaukseen. 24.4.2019 Eerikkilässä alkanut kuuden aluejoukkueen turnaus kestää lauantaihin 27.4.2019 asti.

PaRin vuosikokous

PaRin vuosikokous pidetään Palokan Riennon toimistolla ke 10.4.2019 klo 19.30

Futisvalmentajan starttikoulutus PaRi

Koulutus alkaa lauantaina 30.3.2019 PaRin toimistolla.

Maksuton jalkapallokerho

Tule mukaan PaRin järjestämään jalkapallokerhoon. Ensimmäinen kerta pidetään 13.4.2019.

> Page 1 of 69  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Ajankohtaista

15.06.2018

Valio-liigan pelitapahtuma Palokan kentällä la 16.6.

Kaikkien Valio-Liigalaisten 2. pelitapahtuma lauantaina 16.6. Palokan tekonurmella alkaen klo 10. Pelaajien toivotaan tulevan paikalle klo 9.30 joukkuejakoja varten! Kioskista saatavana pientä purtavaa :)

Alta löydät pelitapahtumien ohjeet ja säännöt sekä käytännön tietoa mm. saapumisesta ja pelaamisesta.

Ohjeistus saapumiseen:

Kokoontuminen pelitapahtumissa 9.30. Palokan pelitapahtumissa pelaajat kokoontuvat katsomon eteen. Tapahtuman alussa jakaudutaan joukkueisiin, jonka jälkeen järjestäjä laatii lopullisen otteluohjelman. Ensimmäiset pelit alkavat 10.00. Otteluohjelmat ovat nähtävissä noin 10 minuuttia ennen ensimmäisten pelien alkua. Peliryhmät jaetaan paikan päällä. Tapahtuma päättyy viimeistään 13.30.

HUOM! Ajoissa paikalle!

 

Otteluohjelmat & säännöt pelitapahtumissa

Jokainen joukkue pelaa turnaustapahtumassa neljä ottelua. Pelit ovat pääsääntöisesti 4v4 tai 5v5 pelejä. Otteluita pelataan kuudella eri kentällä Palokan isolla tekonurmella. Tulethan paikalle ajoissa.


Säännöt pelitapahtumissa

Vanhemmissa ikäluokissa yhden ottelun peliaika on n. 2 x 10 min ja nuoremmissa 1x15min. Puoliaika on n. kaksi-kolme minuuttia.  Ottelut voivat päättyä tasatulokseen..

Valmentajan ja pelinohjaajan tulee huolehtia siitä, että oma joukkue on valmiudessa aloittamaan ottelunsa ohjelmassa ilmoitettuna aikana.

PELUUTTAMINEN
Kaikkia kenttäpelaajia on peluutettava mahdollisimman tasapuolisesti. Jokaiselle halukkaalle korttelipelaajalle on annettava mahdollisuus kokeilla myös maalivahtina toimimista.

KENTTÄPELAAJAN VAIHTO
Pelaajien vaihdot tulee pyrkiä suorittamaan lentävinä esimerkiksi oman joukkueen sivurajan tai maalipotkun aikana. Myös pelaajien vaihtaminen samanaikaisesti vastustajan vaihtojen kanssa on suotavaa. Pelejä ei ole tarkoitus keskeyttää vaihtojen ajaksi.

MAALIVAHDIN VAIHTO
Maalivahdin vaihtamiseen paras aika on ottelun erätauko.

PALLOT
Ottelupallot toimittaa pelikentälle tapahtuman järjestäjä. Pallon koko on 3.

EROTUOMARIT JA TOIMITSIJAT
Jokaisessa ottelussa on kentällä pelinohjaaja turnauksen järjestäjän toimesta. Otteluista ei pidetä pöytäkirjaa.  Tulokset kirjataan ylös tulostaululle.

PELAAJIEN MÄÄRÄ OTTELUSSA
Kaikkein nuorimmat (n.2013-2011) pelaavat 4v4, jolloin joukkueessa on kentällä 3 ja maalivahti. Vanhemmat pelaajat (2011-2009) pelaavat 5v5 pelejä.

KULMAPOTKU
Kaikissa ikäluokissa kulmapotkut annetaan kulmalipulta tai pelikentän kulmasta.

MAALIPOTKU + VETÄYTYMISSÄÄNTÖ MAALIVAHDIN AVAUKSISSA JA MAALIPOTKUISSA
Maalipotkun saa heittää, potkaista käsistä tai potkaista maasta kaikissa ikäryhmissä. Pyritään siihen että pallo saadaan pikaisesti takaisin peliin. Jotta syntyisi mahdollisimman paljon peliä. Vetäytymissäännöllä luodaan maalivahdille rauha antaa pallo peliin omalle joukkueelle. SÄÄNTÖ: Kun maalivahti avaa peliä on puolustavan joukkueen vetäydyttävä omalle kenttäpuoliskolle. Kun maalivahti laittaa pallon peliin peli jatkuu normaalisti. Sääntö on voimassa kaikissa peleissä.

RAJAPOTKU
Sivurajan ylittänyt pallo toimitetaan peliin laittamalla pallo maahan sivurajalle. Peli jatkuu kun rajapotkun suorittaja on koskettanut palloon, vastustajien etäisyys pallosta n. 3m. rajapotku on voimassa kaikissa peleissä.

KENTTÄPUOLET
Kenttäpuolia ei vaihdeta erätauolla.

Tervetuloa pelaajat sekä vanhemmat! PaRin kioskista saatavana pientä purtavaa ja juotavaa, joten varaathan hieman käteistä mukaasi :)