ProtaconK-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

> Page 1 of 69  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

04.03.2018

Palokan Rientoon fysio praktiikka

Markus Iiskola ja Annika Kirvesmäki vastaavat fysio praktiikasta.

Palokan Riento on palkannut seuraan kaksi fysioterapeuttiopiskelijaa! Markus ja Annika ovat toimineet mm. Keski-Suomen aluevalmennuskeskuksessa, jossa PaRi on myös mukana. Tässä Markuksen ja Annikan taustaa ja kuulumisia:

 

Olemme viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelijoita Jyväskylän ammattikorkeakoulusta ja suoritamme tutkintoomme liittyvää syventävää työharjoittelua Palokan Riennon ja Jyväskylän Komeettojen fysioterapeutteina. Toimintamme kestää koko vuoden 2018 ja se on ohjattua  ammattikorkeakoulumme sekä Suomen Palloliiton puolesta. Seuraavaksi kerromme hieman enemmän itsestämme ja toiminnastamme seuran parissa.

 

Moro! Olen Markus Iiskola, 26-vuotias Lahdesta kotoisin oleva viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Aiemmilta koulutuksiltani olen merkonomi (2010) ja urheiluhieroja (2013). Jalkapallon parissa olen ollut pelaajana n. 20 vuotta, mikä viime aikoina on jäänyt enemmänkin harrastustoiminnaksi. Luonteeltani olen rauhallinen, luotettava ja reipas. Oma pelaajaurani loppui jatkuviin loukkaantumisiin, minkä takia haluan auttaa lapsia ja nuoria pysymään kunnossa ja innostamaan liikkumaan.

Hei! Olen Annika Kirvesmäki, 23-vuotias viimeisen vuoden fysioterapeuttiopiskelija. Olen muuttanut Jyväskylään Hyvinkäältä opintojen perässä. Valmistuin Kisakallion Urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi vuonna 2015 ja olen ylioppilas vuosimallia 2013. Oman jalkapalloharrastukseni aloitin 7-vuotiaana ja siitä asti jalkapallo on ollut hyvin lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä harrastan futsalia ja valmennan Jyväskylän Pallokerhossa 11-vuotiaita tyttöjä. Nautin lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja haluan omalta osaltani päästä vaikuttamaan nuorten jalkapalloilijoiden fyysiseen harjoitteluun ja erityisesti vammojen ennaltaehkäisyyn.

 

Tarjoamme Palokan Riennolle (parilliset viikot) ja Komeetoille (parittomat viikot) erilaisia fysiikkaharjoituksia, jotka perustuvat lasten ja nuorten herkkyyskausien mukaiseen harjoitteluun sekä vammojen ennaltaehkäisyyn. Lisäksi toteutamme praktiikkatoimintaa, joka sisältää loukkaantuneiden tai kivuista kärsivien pelaajien fysioterapeuttista tutkimista ja kuntouttamista. Praktiikka toteutuu joka torstai klo 17-19 Palokan Riennon toimistolla Palokassa. Praktiikalle voi varata ajan kentän laidalla tai puhelimitse tiistaisin klo 17-18 ja torstaisin klo 17-19. Markus toimii ajanvarauksen yhteyshenkilönä, yhteystiedot löytyvät alta.

Meitä saa tulla nykäisemään hihasta kentän laidalla, siellä varmasti tavataan!

 

Markus Iiskola 044 263 2021