ProtaconK-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

> Page 1 of 69  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

28.08.2017

JJK:sta uusi valmennuspäällikkö PaRiin

Uudeksi valmennuspäälliköksi on valittu Antti Neuvonen. Antti aloittaa PaRissa 4.9.2017.

Antti ”Neukka” Neuvonen, 26, siirtyy PaRin organisaatioon JJK:sta, missä hän on työskennellyt valmentajana viimeiset kuusi vuotta. Viimeiset 2,5 vuotta hän on ollut oppisopimuksella ja valmistuu syyskuun lopulla liikuntaneuvojaksi Pajulahdesta. Neuvonen on valmentanut JJK:ssa D-, C-, B-, A-junioreita sekä JJK:n reservijoukkue Villikettuja.

Alla Antin ajatuksia jalkapallosta ja uudesta tehtävästä.

”Olen todella iloinen että pääsen ottamaan seuraavan askeleen urallani. Olen jyväskyläläinen ja haluan viedä parhaani mukaan Keski-Suomen jalkapalloa eteenpäin. Valmentajana olen suunnitelmallinen, mutta pidän tärkeänä kykynä reagoida hetkessä, jotta harjoitukset etenevät johdonmukaisesti niin yksittäisissä kuin viikoittaisissa harjoituksissa tavoitteiden suuntaisesti.

Pelien kautta oppiminen

Sami Hyypiä Akatemiassa (SHA) ollaan käyty paljon pelien kautta oppimista läpi. Koulutuksen järjestävä Soccer Service kävi paljon Ekkono-metodiaa valmentajille ja valmennuspäälliköille. He toivat erinomaisia malleja valmentamiseen, pelaajana oppimiseen sekä täsmennystä suunnitelmallisuuteen. Pelin kautta oppimisen edistäminen vaatii panostusta valmentajien osaamiseen, jotta pelaajien osallistaminen ja ikävaiheiden oppisisältöjen ydinasiat saadaan nostettua kautta linjan korkeammalle tasolle. Sen takia on myös tärkeää että PaRi kuuluu nyt Keski-Suomen valmennuskeskukseen, joka toimii samalla konseptilla kuin SHA. Ekkono-metodiin voi tutustua tarkemmin SHA:n sivuilta https://www.eerikkila.fi/e-tv/ mika-on-ekkono-metodi/


Odotan innolla uutta pestiä ja päästä tekemään yhdessä töitä PaRi:n toiminnan kehittämiseen. Yhdessä löydämme meidän tavan tehdä asioita.”

 

Toivotamme Antin tervetulleeksi PaRiin!