ProtaconPoikien Palokka-lehti turnaus la 14.9.2019 Palokan tekonurmella

Sarjat: Pojat 2008 ja Pojat 2009.

Kisakioskista monenlaisia herkkuja tarjolla, ja lisäksi myös arpajaiset, joista voi voittaa mukavia palkintoja.

Tervetuloa kannustamaan!

Uusien ikäkausijoukkueiden harjoitusajat varmistuneet!

T11/12, P13/14 ja T13/14 viikoittaiset harjoitusajat löytyvät nyt tämän viestin lisätiedoista sekä joukkueiden omilta sivuilta. 

Kesän Valio-Liigan päätös: pelitapahtuma Palokan tekonurmella su 1.9.

Palokan tekonurmella pelaillaan pienten Valio-Liigalaisten kauden päätöstapahtumassa vauhdikkaita pelejä ja nautitaan kioskin antimista sekä mukavasta tunnelmasta. Paikan päältä voi ostaa myös PaRin seuratuotteita. Pelit alkavat noin klo 10.30. Tervetuloa kannustamaan!

Tervetuloa ilmoittautumaan syksyn toimintaan!

Tarjonnassamme: syksyn PerheFutis ja Valio-Liiga sekä uudet ikäkausijoukkueet Tytöt 11/12, Pojat 13/14 ja Tytöt 13/14. Lisäksi myös jo olemassa olevat ikäkausijoukkueet etsivät uusia pelaajia. Tervetuloa liikkumaan! 

Valio-Liiga: La 17.8. ei Street Socceria!

Lauantaina 17.8. ei ole Street Socceria Comets Parkilla. Kenttä on Komeetoilla turnauskäytössä.

> Page 1 of 71  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Ajankohtaista

16.09.2011

Palokassa zumbataan hyvällä tuulella!

Palokan Riento aloitti Zumba tunnit 1.9.2011.

Palokan liikuntasaliin saapui aloituspäivänä noin 30 innokasta tanssijaa. Suurin osa naisista oli tutustumassa uuteen liikuntalajiin ensimmäistä kertaa.

– Tulin kaupungin keskustasta tänne Palokkaan, kun kuulin tästä Zumbasta.

Pitihän tänne lähteä, kun kerran tämmöistä tarjotaan.

Mari Viljala oli saapunut tunnille ensimmäistä kertaa.tämä on minulle, hymyilee Mari Viljala.

Palokkalainen Elina Hiltunen jännittää, että miten Zumba-tanssi alkaa sujua. Hänkin on saapunut tunnille ensimmäistä kertaa.

– Aikaisemmin en ole kokeillut, joten siksikin tulin. Ja onhan tätä kokeiltava, Elina nauraa.

 

 

Tunti tanssia ja venyttely Tanssitunti kestää venyttelyineen tunnin. Zumba tunnilla ei tehdä koreografiaa eikä opetella tanssitekniikkaa, vaan tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen että hauska liikunta. Perusideana on, että tanssiliikkeet ovat helppoja, joten jokainen pääsee heti kunnolla irrottelemaan ja nauttimaan tanssimisesta. Liikkeet kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon. Ohjaaja Henna Törmänen rohkaisee tanssijoita.

– Zumbassa on kaikki liikkeet sallittuja. Tavoitteena on, että jokainen poistuu zumba tunnilta hikoillen ja hyvällä tuulella. Kyllästymään ei pääse, sillä jokainen tunti on ainutlaatuinen, Henna alustaa ja laittaa latinomusiikin päälle. Naiset aloittavat ensimmäisen Zumba tuntinsa vauhdikkaasti.

Kukin määrää itse tahdin. Liikkeet näyttävät löytyvän nopeasti omaa kehoa kuunnellen. Lanteet pyörivät, kädet heiluvat ja hypyt sujuvat kuin tanssi konsanaan. Kaikilla on selvästi hauskaa yhdessä. Zumba jatkuu syys-lokakuussa Palokan liikuntahallilla torstaisin klo 19-20.

Palokan Riento muutti kesäkuun alussa vuokratiloihin Palokan Keskuskulmaan. Liikehuoneisto täyttää 25 vuotta perjantaina 16.9. Juhlan kunniaksi Palokan Riento järjestää kirpputorin klo 10–14.

Teksti ja kuvat: Kari Lehtinen

Alkuperäinen juttu Palokka-lehti