ProtaconK-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

> Page 1 of 69  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

11.08.2013

PaRi BT:llä vahva syyskauden avaus

B-tyttöjen 1.divari karsinnassa vieraissa kaatui PeKa/HaPK yj 5-1 ja kotona FC Hertta 5-0.

Vahva pelivire, joka alkoi kevätkauden lopulla on jatkunut kesätauon yli ja joukkue uhkuu voitontahtoa. Vaikka peli ei vielä pysykään koko 80 minuuttia sellaisena kuin valmennusjohto toivoisi, niin lopputulokset kääntyvät ottelu toisensä jälkeen voittoiksi. Tyypillistä tuntuu olevan myös se, että ottelujen alut ovat vähän vaikeita mutta lopussa tullaan ryminällä. Mutta sehän onkin osa jalkapalloa, että ottelut ratkaistaan viimeisellä neljanneksellä.

Kotkassa ottelu PeKa/HaPK yj vastaan oli poikkeus sarjaan, koska siinä ottelussa PaRi mätti kaikki 5 maalia jo ensimmäisellä puoliajalla. Kun peli oli siinä vaiheessa jo vähän niin kuin taputeltu, niin loppu pelistä meni vähän pelailuksi, jota PaRi kuitenkin hallitsi. Maalintekijöinä Kia 2, Karo 2 ja Nonnu 1.

FC Hertta ottelussa vieras tuli alussa kovalla ryminällä ja sai luotua muutaman puolittaisen tekopaikan mutta niistä ei maalia tullut. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla käytännössä 2 paikkaa, joista Nea ja Kia pistivätkin pallon pussiin. Toisella puoliajalla peli alkoi kääntyä yhä enemmän kotijoukkueelle ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille tasaiseen tahtiin. Maaleja naputtelivat vielä toisella puoliajalla Nea, Nonnu ja Karo. Emppu maalissa pelasi varmanoloisen nollapelin.

PaRi BT siis on pelannut 2 1.divarikarsintaottelua voitokkaasti. Viimeinen ja ratkaiseva karsintaottelu on kotona Palokan tekonurmella sunnuntaina 22.09 12:15, jolloin vastaan asettuu Klubi-36 -SiPS yj. Otteluun toivotaan vahvaa kannustusta myös katsomoon.