ProtaconTervetuloa ilmoittautumaan syksyn toimintaan!

Tarjonnassamme: syksyn PerheFutis ja Valio-Liiga sekä uudet ikäkausijoukkueet Tytöt 11/12, Pojat 13/14 ja Tytöt 13/14. Lisäksi myös jo olemassa olevat ikäkausijoukkueet etsivät uusia pelaajia. Tervetuloa liikkumaan! 

Valio-Liiga: La 17.8. ei Street Socceria!

Lauantaina 17.8. ei ole Street Socceria Comets Parkilla. Kenttä on Komeetoilla turnauskäytössä.

Ylimääräinen seurakokous to 15.8.2019, klo 18.00-18.15

Ennen johtokunnan elokuun kokousta pidetään ylimääräinen seurakokous, jonka asialistalla on johtokunnan uuden jäsenen valinta. Kesken toimikautta tulleiden johtokunnan jäsenmuutosten vuoksi valitaan uusi henkilö vahvistamaan rivejä jo kesken kauden. Kokous on avoin kaikille seuran jäsenille. 

Valio-Liigan 3. pelitapahtuma Comets Parkilla la 3.8.2019

Valio-Liigan 3. pelitapahtuma pidetään Komeettojen Comets Parkilla la 3.8.2019. Lisätieto laitettu osallistujille sähköpostilla!

Valio-Liiga, PerheFutis ja Street Soccer jatkuvat taas!

Kaikki kesän kerhot jatkuvat taas pikku tauon jälkeen tiistaina 9.7. ja keskiviikkona 8.7. Loppukesä pelaillaan ilman muita taukoja, ja kerhojen viimeiset tapahtumat ovat viikolla 35.

> Page 1 of 71  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Ajankohtaista

11.08.2013

PaRi BT:llä vahva syyskauden avaus

B-tyttöjen 1.divari karsinnassa vieraissa kaatui PeKa/HaPK yj 5-1 ja kotona FC Hertta 5-0.

Vahva pelivire, joka alkoi kevätkauden lopulla on jatkunut kesätauon yli ja joukkue uhkuu voitontahtoa. Vaikka peli ei vielä pysykään koko 80 minuuttia sellaisena kuin valmennusjohto toivoisi, niin lopputulokset kääntyvät ottelu toisensä jälkeen voittoiksi. Tyypillistä tuntuu olevan myös se, että ottelujen alut ovat vähän vaikeita mutta lopussa tullaan ryminällä. Mutta sehän onkin osa jalkapalloa, että ottelut ratkaistaan viimeisellä neljanneksellä.

Kotkassa ottelu PeKa/HaPK yj vastaan oli poikkeus sarjaan, koska siinä ottelussa PaRi mätti kaikki 5 maalia jo ensimmäisellä puoliajalla. Kun peli oli siinä vaiheessa jo vähän niin kuin taputeltu, niin loppu pelistä meni vähän pelailuksi, jota PaRi kuitenkin hallitsi. Maalintekijöinä Kia 2, Karo 2 ja Nonnu 1.

FC Hertta ottelussa vieras tuli alussa kovalla ryminällä ja sai luotua muutaman puolittaisen tekopaikan mutta niistä ei maalia tullut. Kotijoukkueella oli ensimmäisellä puoliajalla käytännössä 2 paikkaa, joista Nea ja Kia pistivätkin pallon pussiin. Toisella puoliajalla peli alkoi kääntyä yhä enemmän kotijoukkueelle ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille tasaiseen tahtiin. Maaleja naputtelivat vielä toisella puoliajalla Nea, Nonnu ja Karo. Emppu maalissa pelasi varmanoloisen nollapelin.

PaRi BT siis on pelannut 2 1.divarikarsintaottelua voitokkaasti. Viimeinen ja ratkaiseva karsintaottelu on kotona Palokan tekonurmella sunnuntaina 22.09 12:15, jolloin vastaan asettuu Klubi-36 -SiPS yj. Otteluun toivotaan vahvaa kannustusta myös katsomoon.