Protacon


Avauspotku 5.5.2018

Palokan Riento järjestää avauspotku tapahtuman 5. toukokuuta klo 11-13.

PaRin vuosikokous

PaRin vuosikokous pidetään Palokan Riennon toimistolla ma 16.4.2018 klo 19.00

Valio-Liiga

Palokan Riennon ja Komeettojen järjestämän kesän Valio-Liigan ilmoittautuminen on alkanut.

Palokan Rientoon fysio praktiikka

Markus Iiskola ja Annika Kirvesmäki vastaavat fysio praktiikasta.

Hiihtolomaviikon aukiolot

Seurakoordinaattori lomailee vkon 9.

PaRin toimisto on avoinna hiihtolomaviikolla seuraavasti:

> Page 1 of 66  > >>

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

T06 mukana Kumisedän rengaspäivillä

PaRin T06-joukkueen tukija Kumisetä järjestää (nais)Rengaspäivät 18.-19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Ajankohtaista

11.06.2013

PaRi BT kaatoi JyPKin paikallistaistossa

10.6.2013 Kauden kolmaskin kohtaaminen JyPK B3:sta vastaan kääntyi toisen puoliajan hienolla nousulla PaRin 2-1 voittoon.

Ensimmäistä puoliaikaa Pallokerho hallitsi mutta juurikaan maalipaikoille hekään eivät päässeet ennen kuin puoliajan ihan viimeisellä minuutilla, jolloin tarkka laukaus painui tolpan kautta sisään. Toisella puoliajalla peli alkoi yhä enemmän kääntyä kotijoukkueelle. Jo ihan puoliajan alkupuolella Karoliina Viinikainen pamautti pallon 16 metristä ylähirteen. Noin 60 minuutin kohdalla Laura Kesonen sitten viimeisteli maalivahdin käsien läpi livahtaneen Oona Metson vedon verkon perille. Ja vain muutama minuutti myöhemmin Jutta Passi viimeisteli Karoliina Viinikaisen tarjoilusta hallitusti takanurkkaan loppulukemiksi 2-1. Pelin loppupuolella oli PaRilla vielä usemapikin tekopaikka. Oonalle syntyi paikka kun Nea Matikaisen keskitys kaartoi maalivahdin yli takatolpalle ja Laura Kesonen karkasi keskeltä läpi Pallokerhon puolustukselta. Mutta niistä ei lisäosumia kuitenkaan saatu.

Jälleen joukkue tuli toisella puoliajalla takaa ja osoitti, että jalkapallo-ottelut ratkotaan viimeisellä neljänneksellä.

 

Joukkueen seuraava piirisarjan kotiottelu pelataan 8.8.2013 19:10 Palokan tekonurmella. Piirisarjan lisäksi joukkue pelannee syksyllä B-tyttöjen Itä-Suomen alueellisen kakkosta mutta sen osalta syksyn otteluohjelmaa ei ole vielä julkaistu.