T-2003 Idän aluejoukkueeseen 3 PaRin tyttöä!

Aluejoukkueleiri järjestetään Kuopiossa 30.10.2018

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi perustaa B-poikiin kilpajoukkueen

Try-out tapahtumat pidetään viikoilla 44-45.

Haemme innokkaita valmentajia ja ohjaajia mukaan seuratyöhön

Etsimme valmentajia ikäkausijoukkueisiin sekä ohjaajia kerhoihin.

PaRin B-tytöt Ykköseen voitolla KTF/yj:stä!

PaRin B-tytöt ovat lunastaneet itselleen paikan T18 Ykköseen

> Page 1 of 68  > >>

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

PaRin Fanivarjot nyt tilattavissa!

Seuratuotevalikoima laajenee T03-joukkueen toimesta. Nyt tilattavissa iso sateenvarjo (halkaisija 130cm) PaRin väreissä ja logolla. Katso tarkemmat tiedot ilmoituksesta. Tilausaikaa vain 15.12.2017 saakka, joten tilaa heti omasi!

A-junnut pelaa Suomen Cupia su 13.8. klo19.30

PaRi A pelaa Suomen Respect Cupia ja ensimmäisen kierroksen ottelussa tulee vastaan miesten ykköstä pelaava Tampereen pallo-veikot.

Jyväskylä Cupissa kaksoisvoitto 05-pojille

Viime viikonloppuna pelattiin Jyväskylä Cup, johon PaRi osallistui usealla joukkuella. Yhdessä ikäluokassa PaRilaiset olivat pitelemättömiä.

PaRin P04 futsalin piirinmestariksi!

PaRin 04 pojat olivat kahden joukkueen voimin Futsalin Keski-Suomen piirin Final Four
tapahtumassa Joutsassa 18. - 19.3.2017.

> Page 1 of 12  > >>

Puuppolan koulu

Palokan Riennon palloilupainotteinen liikuntakerho 1-3 -luokkalaisille tytöille ja pojille Puuppolan koululla maanantaisin klo 13.30-14.15 JA 14.15-15.00 (2 ryhmää) alkaen ma 3.9.2018. 1.ryhmä tarkoitettu kaikille 1-3 -luokkalaisille ja 2.ryhmä ensisijaisesti Jälkkäriläisille.

Syyskausi aloitetaan ulkoliikunnalla ja kun liikuntasali vapautuu opetuskäytöstä syksyn aikana, siirrymme liikuntasaliin.

Liikuntakerhossa harjoitetaan perusliikuntataitoja ja tutustutaan palloilulajeihin pelailemalla ja leikkimällä ilman tulostavoitteita. Kerhoissa on sekä leikkisämpää pelailua että taas välillä tavoitteellisempaa liikuntaa eri palloilulajien merkeissä.

Tärkeintä on saada jokaiseen liikunnan iloa virikkeellisessä ympäristössä sekä lisätä innostusta urheiluun. Lapsella ei tarvitse olla liikunnallista taustaa tai lajikokemusta, kaikki halukkaat ovat tervetulleita!

Kerhot ovat maksuttomia ja kerhojen aikana lapset ovat vakuutettuja Jyväskylän kaupungin puolesta. 


1.ryhmä: max. 18 lasta

2.ryhmä: n. 20 lasta (ensisijaisesti Jälkkäristä)

Ilmoittautuminen Wilman kautta Leena Lehtoselle.

Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen kaikille sähköpostia mukaan pääsystä sekä tarkemman kerhoinfon. Ilmoitattehan siis sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Milloin? Maanantaisin klo 13.30-14.15 JA 14.15-15.00 (riippuen ryhmästä). Syksyllä kokoonnutaan yhteensä 12 kertaa. Syyslomaviikko, vko 42 pidetään taukoa.

Missä? Puuppolan koululla. Syyskausi aloitetaan ulkoliikunnalla ja siirrytään liikuntasaliin, kun se vapautuu opetuskäytöstä

Mitä mukaan? Ulkoliikuntaan sään mukaiset vaatteet, sisäliikuntaan sisäliikuntavaatteet, vesipullo sekä hymy huulille! Ilmoitamme, kun siirrymme sisälle.

Ensimmäinen tapaaminen? Ma 3.9.2018 klo 13.30 TAI 14.15 Puuppolan koulun liikuntasalissa. Tulethan ajoissa!

 

Lisätietoja PaRin seurakoodinaattorilta (seurakoordinaattori@pari.org)