PerheFutiksen ryhmäjaot

PerheFutiksen ryhmäjaot on tehty.

Valio-Liigan pienryhmäjaot

Valio-Liigan päiväkohtaiset pienryhmäajot on tehty.

Valio-Liiga ryhmät

Valio-Liiga alkaa viikolla 19.

B-tyttöjen Riina Kokko mukana U16-aluejoukkueturnauksessa

Riina on valittu mukaan U16-aluejoukkueturnaukseen. 24.4.2019 Eerikkilässä alkanut kuuden aluejoukkueen turnaus kestää lauantaihin 27.4.2019 asti.

PaRin vuosikokous

PaRin vuosikokous pidetään Palokan Riennon toimistolla ke 10.4.2019 klo 19.30

> Page 1 of 70  > >>

B-TYTÖT LUOTTAVAISENA I-DIVISIOONAAN

Palokan Riennon B-tytöt pelaavat useamman vuoden jälkeen 1-divisioonassa.

P08-joukkueelle hopeaa!

PaRi P08 osallistui viime viikonloppuna Limingan Pallokarhujen järjestämään kilpatason turnaukseen Piispalassa saavuttaen hopeaa.

 

K-S U 04 VOITTOON SEINÄJOELLA

Kivenkovaan Puolen Suomen liigan karsintaan JJK 04 kilpajoukkuetta vastaan
valmistautuva Keski-Suomi United 04-joukkue nappasi hienon turnausvoiton
12.1. - 13.1. pelatussa Sisu Cupissa Seinäjoella.

PaRin naiset Kakkoseen voitolla Rovaniemestä!

PaRin naisten edustus on lunastanut itselleen paikan naisten Kakkosessa.

PaRi T06 Masto Cup 2018 voittajaksi!

PaRin T06 joukkueella on kesä mennyt hienossa nousukiidossa. Kesä-heinäkuun vaiheessa toteutettu Piteån turnausmatka ja sieltä saatu hieno menestys laittoivat odotukset korkealle toiseen kesän päätapahtumaan eli Lahdessa järjestettävään Masto Cupiin. Lahden turnaukseen osallistuttiin yhdellä joukkueella Suomen terävimpiä kilpajoukkueita vastaan.  

> Page 1 of 13  > >>

Keski-Palokan koulu

Palokan Riennon palloilupainotteinen liikuntakerho 1-4 -luokkalaisille tytöille ja pojille Keski-Palokan koulun liikuntasalissa maanantaisin klo 14.00-15.00 JA tiistaisin klo 14.15-15.15 alkaen vkolla 5

Molemmat ryhmät ovat avoimia kaikille 1-4 -luokkalaisille, kuitenkin niin, että maanantain ryhmä on ensisijaisesti 3-4-luokkalaisille ja tiistain ryhmä ensisijaisesti 1-2-luokkalaisille. Molempiin ryhmiin saa ja voi ilmoittautua ja muista laittaa ilmoittautumisen yhteydessä tieto, jos molemmat päivät käyvät.

Kevään ryhmiin etusijalla ovat ne, jotka eivät syksyllä mahtuneet mukaan.

Liikuntakerhossa harjoitetaan perusliikuntataitoja ja tutustutaan palloilulajeihin pelailemalla ja leikkimällä ilman tulostavoitteita. Kerhoissa on sekä leikkisämpää pelailua että taas välillä tavoitteellisempaa liikuntaa eri palloilulajien merkeissä.

Tärkeintä on saada jokaiseen liikunnan iloa virikkeellisessä ympäristössä sekä lisätä innostusta urheiluun. Lapsella ei tarvitse olla liikunnallista taustaa tai lajikokemusta, kaikki halukkaat ovat tervetulleita! Kerhot ovat maksuttomia ja kerhojen aikana lapset ovat vakuutettuja Jyväskylän kaupungin puolesta. 


Ensimmäiset 18 lasta mahtuvat mukaan/ryhmä!

Ilmoittaudu tästä.

HUOM! Tiistain ryhmä täynnä, maanantaille vielä mahtuu.

Mikäli lapsenne on mukana kerhossa ja jostain syystä lopettaa sen, ilmoitattehan mahdollisimman pikaisesti siitä osoitteeseen: seurakoordinaattori@pari.org, jotta voidaan varasijoilla oleville tarjota paikkaa!

 

Milloin? Maanantaisin klo 14.00-15.00 TAI tiistaisin klo 14.15-15.15. Keväällä kokoonnutaan yhteensä 12 kertaa/ryhmä. Hiihtolomaviikko, vko 9 pidetään taukoa.

Missä? Keski-Palokan koulun liikuntasalissa

Mitä mukaan? Sisäliikuntavaatteet, vesipullo sekä hymy huulille! Ilmotamme ulkoiluvaatteiden varaamisesta erikseen.

Ensimmäinen tapaaminen? Ma 28.1.2019 klo 14.00 TAI Ti 29.1.2019 klo 14.15 Keski-Palokan koulun liikuntasalissa. Tulethan ajoissa!

 

Lisätietoja PaRin seurakoodinaattorilta (seurakoordinaattori@pari.org)